Pakollinen esittelyviesti?

Matkailu on ollut kauan suuri intohimoni. Olen matkustellut pienestä pitäen, mutta nyt koitan kirjoittaa matkoistani. Olen syksyllä 30-vuotta täyttävä nainen. Tällä hetkellä asun Uudellamaalla, mutta olen sydämeltäni ikuisesti savolainen.

Lapsena vanhempani ovat vieneet minua Kreetalle, Kyprokselle, Espanjaan, Italiaan, San Marinoon, Arabiemiraatteihin, Omaniin, Egyptiin sekä Suomen naapurimaihin. Itseellisenä olen käynyt Puolassa sekä tehnyt puolisoni kanssa kolme road trippiä. Rakastamme myös kotimaan matkailua.

Vanhempani ovat aivopesseet minua siihen suuntaan, että sieltä pysytään kaukana minne menee muutkin suomalaiset turistit. Tämä on vieläkin aikalailla takaraivossa, vaikkakin kierrän nykyään “perusturistirysiä”, niin yritän käydä niissä sitten turistikausien ulkopuolella.

Teemme semibudjettimatkoja eli tyydymme vähään, mutta rahaa välillä kuluu paljonkin. Tingimme usein majoituksesta, mutta törsäämme aktiviteetteihin ja laadukkaaseen ruokaa. Tällä hetkellä matkat on varattu seuraavaan reissuun ja vaikka lomaan on vielä vajaa kaksi kuukautta, niin alitajuisesti on jo seuraava reissu suunnitteilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *